Over ons

Over ons

Je weerstand op peil houden was nog nooit zo makkelijk!​

Bekend van

Bekend van

De hedendaagse levensstijl kenmerkt zichzelf doordat het een uitdaging kan zijn om de juiste dosering aan voedingsstoffen binnen te krijgen met enkel je voeding. Daarnaast is het lastig om te weten welke vitaminen en mineralen essentieel zijn om jouw lichaam naar een hoger niveau te tillen. DailyVita biedt gezondheid en gemak in één. Geef je lichaam een Boost!

100% Vegan

Allergievrij

Zonder geur, kleur en smaakstoffen

Allergeenvrij

Lactosevrij

Benieuwd naar ons verhaal?

Wij nemen je mee in de productie en vertellen je hoe onze vitaminen en mineralen zijn samengesteld.

Vrijblijvend advies en informatie?

Gezond leven hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Wij weten als geen ander dat een lichaam in balans een goede basis is voor een gezond en gelukkig leven. Onze lifestylecoach Wilma staat altijd klaar om je te begeleiden op je pad naar meer vitaliteit, energie en gezondheid.

Ik ben Wilma en ik werk als Yoga & detox lifestyle coach. Mijn visie als coach is om jou weer terug te brengen naar de basis, naar je eigen kern en naar die plek vanwaar je uit je hart gaat leven en echt de dingen gaat doen waar je gelukkigst van wordt.

Wat maakt ons anders?

Natuurlijk, vegan en samengesteld door deskundigen

100% vegan producten

DailyVita maakt geen gebruik van dierlijke bronnen en is daarmee 100% Vegan en dus perfect geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs.

Geproduceerd in Nederland

De fabricage vindt plaats in Nederland bij producenten die opereren onder de allerhoogste certificeringen in de industrie; FSSC22000 en HACCP.

Hygiënische verpakkingen

Het gebruik van een blisterverpakking is voor het behoud van de kwaliteit, hygiënische en garandeert een lange houdbaarheid. Supplementen in grotere verpakkingen zoals potjes zullen immers elke dag in contact komen met lucht en je handen, terwijl na het openen van een blister deze vrijwel direct ingenomen zullen worden.

Puur natuur

DailyVita is 100% Vegan, GMO-free en vrij van synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, conserveermiddelen en allergenen zoals gluten, schaaldieren, eieren, vis, pinda, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, lupine en weekdieren.

Veelgestelde vragen

Ja, dit kun je combineren. Wanneer je de verschillende pakketten samen gebruikt zit de vitamine inname ruim binnen de wetenschappelijk vastgestelde aanvaardbare bovengrens. De vitaminen en mineralen zorgen voor een optimale synergie in het lichaam.
DailyVita Weerstand voegt alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen toe aan je dieet die jouw lichaam nodig heeft om je weerstand te ondersteunen. Onze unieke formule helpt bij het beschermen van je lichaam, verminderd vermoeidheid en draagt bij aan een goed werkend immuunsysteem.
DailyVita Weerstand maakt geen gebruik van dierlijke bronnen en is daarmee 100% Vegan en dus perfect geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs.
Onze aanbeveling is dat je jouw DailyVita Weerstand gedurende tenminste 3 maanden neemt voor het beste resultaat. Je moet je lichaam de tijd moet geven om zich aan te passen aan de voedingsstoffen vanuit de vitamines.
Er zijn geen bijwerkingen als je stopt met DailyVita Weerstand, behalve dat je lichaam niet meer de extra vitamines binnenkrijgt om de gewenste effecten te bereiken. 
DailyVita Weerstand is vrijwel geheel vrij van allergenen. Het is vrij van noten, mosterd, pinda’s, selderij, sulfiet, melk, lupine, schaaldieren, sesamzaad, vis, gluten, ei, weekdieren en soja. De DailyVita’s zijn GMO-vrij en er worden er geen synthetische kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveermiddelen gebruikt.
Wij gebruiken grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit. De productie van DailyVita vindt in geheel in Nederland plaats bij producenten die opereren onder de allerhoogste certificeringen in de industrie; FSSC22000 en HACCP.
Winkelwagen
Scroll naar top
Chat openen