Energieker en gezonder door het leven?

Ideale aanvulling op een gezonde levensstijl

Voedingssupplementen DailyVita slechts €1,33 per dag nieuw

Nu met 15% welkomstkorting!Kortingscode: WELKOM15%

Alles-in-één pakket

Jouw weerstand op peil houden was nog nooit zo makkelijk!

De hedendaagse levensstijl kenmerkt zichzelf doordat het een uitdaging kan zijn om de juiste dosering aan voedingsstoffen binnen te krijgen met enkel je voeding. Daarnaast is het lastig om te weten welke vitaminen en mineralen essentieel zijn om jouw lichaam naar een hoger niveau te tillen. DailyVita biedt gezondheid en gemak in één maandpakket.

Met jouw DailyVita pakket zorg je ervoor dat je weerstand een boost krijgt & dat je nooit meer losse vitaminepotjes in huis hebt rondslingeren!

DailyVita – Leef gezond, blijf gezond!

 

 

De Voordelen van Dailyvita

Het DailyVita pakket bevat maar liefst 9 vitaminen en mineralen verdeeld over 30 dagdoseringen, elke dagdosering biedt 4 supplementen die essentieel zijn om je weerstand te ondersteunen.

Alles-in-1 vitamine-pakket

Juiste dosering
Vitaminen en
Mineralen

Hoogwaardige
Vitaminen en
Mineralen

Gratis verzending in Nederland

Iedere maand een nieuw vitamine-pakket

100% Vegan

 

4 supplementen per dag, iedere maand weer

Je kent het vast wel. Je staat op het punt om vitamines te kopen in de winkel. Tegenover je bevindt zich een grote wand van vele potjes in verschillende soorten en maten, tegelijkertijd vraag je jezelf af: welke vitaminen en mineralen moet ik nemen? Wat is de juiste dosering? Wij van DailyVita snappen dat dit erg lastig kan zijn, daarom staan wij klaar om jou hierbij te ondersteunen!

De oplossing?

DailyVita brengt gezondheid en gemak bij elkaar doormiddel van een maandpakket met de essentiële vitaminen en mineralen in de juiste dosering.

#1 Gezondheid & weerstand pakket in Nederland 

Wat is DailyVita?

DailyVita is een uniek concept dat gezondheid en gemak in één bundelt doormiddel van een maandpakket. Een maandpakket bevat 30 dagdoseringen en elke dagdosering biedt 9 vitaminen en mineralen die essentieel zijn om je weerstand te ondersteunen. De tijd van vele potjes in verschillende soorten maten is voorbij. Het pakketje past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen.

0

%

Natuurlijke
Ingrediënten

0

Gemiddelde  
Beoordeling

Ondersteun uw natuurlijke weerstand

De vitaminen en mineralen

Het DailyVita maandpakket bevat maar liefst 9 vitaminen en mineralen verdeeld over 30 dagdoseringen, elke dagdosering biedt 4 supplementen die essentieel zijn om je weerstand te ondersteunen.

De inhoud van het DailyVita pakket bestaat uit:

 Magnesium – Het Master Mineraal
 Quercetine – De Afvalopruimer
 Vitamine C – De Immuun Booster
Resveratrol – De Hart booster
 Selenium – De Verjonger
 Vitamine B12 -De Energie Booster
 Vitamine D3 – De Zonnestraal
 Vitamine K2 – De Balans In Jezelf
 Zink – De Concentratie Booster

Dailyvita ondersteund

Lifestyle Coach

DailyVita is meer dan alleen een vitaminepakket, wij vinden gezond eten en genoeg bewegen erg belangrijk. Zo hebben wij een lifestylecoach ter beschikking die jou kan voorzien van advies en informatie zodat jij dagelijks gezond in het leven kan staan.

 

Reviews

Leef gezond, blijf gezond! Verhoog nu je weerstand!

Emma G. (Enschede)
27 jaar

"Alles in 1 elke dag! Super handig maand pakket. Ik werd gek van al die losse potjes bij de drogisterijen! En ook nog eens de volledige dagelijkse aanbevolen hoeveelheid!"

⭐⭐⭐⭐⭐
Claudia F. (Utrecht)
29 jaar

"Essentiele voedingstoffen voor mijn lijf. Ik ben er helemaal happy mee! Elke maand zie ik het vanzelf in de brievenbus. Aanrader voor iedereen die zijn of haar weerstand wil verhogen!"

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeroen H. (Hengelo)
34 jaar

"Ik ben zo blij met jullie concept! Dailyvita beschermt mij en gezin met een hogere weerstand. Alle vitamines in 1 pakket!"

⭐⭐⭐⭐⭐

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?